Wil je jezelf beter leren kennen en begrijpen?

Zou je inzicht willen hebben hoe onbewuste processen jouw leven besturen?

Zou je een bijzondere bron-ervaring willen hebben, waarnaar je gemakkelijk terug kunt keren met meditatie?

Lees dan vooral verder en meld je aan voor de workshop Deep Innner Transformation!

 

Deep Inner Transformation (DIT) is een nieuwe en bijzondere manier om het functioneren van je IK te ontdekken, beter te leren kennen en waarderen. DIT is ook een manier om te werken met ongezonde patronen die je naar beneden halen. Je functioneren in een vaak complex leven is een prachtige dynamiek tussen het psychologische en spirituele.

Inzicht in deze dynamiek leidt vanzelf naar een bewuster leven. DIT is een intensieve methode voor zelfonderzoek, de analyse is eenvoudig en doeltreffend. Door het werken met DIT gaat je hart open en geef je bewust richting aan een vol en rijk leven met meer waardering. DIT is een combinatie van handvatten: een mix van westerse psychologie en oosterse tradities. DIT is ontwikkeld met het doel ons te helpen meer inzicht in de aard en dynamiek van ons leven te krijgen.

Waarom een DIT workshop volgen?

We hebben allemaal vragen over de zin en het doel van ons leven en over hoe we het meest uit het leven kunnen halen. De workshop DIT zal licht laten schijnen op deze vragen, op wat waar is in jouw unieke eigen leven. DIT is geen interpretatie van een ander over hoe je zou moeten zijn en hoe je zou moeten leven, maar veeleer een manier waarmee je terecht kunt bij je eigen diepere inzichten. Je gaat begrijpen waarom en hoe je functioneert vanuit je psychische dynamiek. Je komt in contact met inzichten die direct je leven, je relaties en de wereld in het algemeen beïnvloeden. Je profiteert van de wijsheid en inzichten van een non-dualistisch perspectief en zal in staat zijn om dit onmiddellijk toe te passen in je dagelijks bestaan. Het leren van het DIT proces is spannend, leerzaam en diepgaand. In ieder geval ga je met een diep gevoel van waardering voor jezelf en anderen en met een nieuwe, rijkere en meer verlichte visie op het leven weer naar huis.

Enkele reacties van onze deelnemers

“Ik heb de workshop DIT, als bijzonder ervaren. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten en uiteindelijk neem ik een leuke avond mee terug. Mijn ervaring om volledig verbonden te zijn met mijn essentie was erg bijzonder. Ook wel erg gek”

“Ik ervoer het als duidelijkheid scheppen in de wirwar van emoties en rollen die dagelijks mij bewegen. De typetjes zijn duidelijk en de bijbehorende emoties konden makkelijk opgewekt worden. Ik denk dat ik hiermee veel inzicht heb gekregen en beter van een afstandje naar mezelf kan kijken, de techniek was mij geheel nieuw”

Praktische informatie

  • Locatie : Kampweg 120 (gebouw C, 1 etage), 3707 JX Zeist
  • Tijdsinvestering: 1 dagdeel á 3 uur
  • Aantal deelnemers: max. 12 deelnemers
  • Tijd: 19.30 – 22.30 uur (zaal om 19.00 uur open)
  • Koffie, thee en snacks zijn inbegrepen
  • Investering: € 77,- (vrijgesteld van btw)

Data

  • dinsdag 12 februari 2019
  • dinsdag 19 maart 2019
  • dinsdag 16 april 2019

Inschrijven

 

 

Ik schrijf mij in voor de workshop Deep Inner Transformation (DIT): * (met * zijn verplichte velden)

De heerMevrouw

Voornaam *

Achternaam *

Adresgegevens *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Voor vragen en/of opmerkingen

Wanneer je na het lezen van onze algemene voorwaarden het keuzevakje voor akkoord hebt aangevinkt, dan kun je het inschrijfformulier verzenden. Je hebt je dan ingeschreven voor de workshop Deep Inner Transformation (DIT) en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.