Overweldigend en leerrijk

Ik heb nog nooit zo veel tranen gelaten die getriggerd werden door zo een lieve, rustige, open omgeving. Dit is een teken dat ik werk heb. Samen heel intiem op de golven van je emoties surfen door te tappen & te NLP’en was uniek, intiem en cool. De visualisatietechniek die ik van jullie geleerd heb opende een hele nieuwe dimensie. Leuk om te zien hoe zo iets simpels zo krachtig kan zijn.

Verlé

Verrijkend en leerzaam

Vóór de workshop was ik benieuwd of ik zou gaan leren hoe de vragen (EFT) gesteld moesten worden. We hebben ermee geoefend en het is nog niet helemaal ‘van mijzelf’ en dat gaat wel komen. Ik ben onder de indruk van de resultaten die we al gezien hebben in deze twee dagen. Het is een mooie combinatie van EFT en NLP en ik ben heel blij dat ik deze workshop heb gedaan.

Mol.

Zeer effectief

Raymond & Bianca.

Jullie hebben een prachtig, leerzaam en bijzonder weekend neergezet. Ik voelde mij welkom en gedragen, veilig en op avontuur. De aangereikte leerstof is zeer toepasbaar en helpt mij actief aan een middel om stress te reduceren. Heel hartelijk bedankt, jullie zijn kanjers!

Marleen

Verrassend, leerzaam en inspirerend

Heel fijn ter ondersteuning en uitbreiding van wat ik al doe en aanbied in mijn praktijk ReNewYou.

Nadine Heemskerk – Bergen op Zoom (www.renewyou.nl)

Praktisch en leerzaam

Na afloop van de training heb je de mogelijkheid om lichamelijke en geest obstakels/blokkades op een eenvoudige manier te laten verdwijnen, of in elk geval te verminderen.

Marjan Visser – Gorinchem

Interessant, bevrijdend en gepassioneerd

Eenheid, helend, passie terug en fijn. Zin in nog meer. Heel erg mijzelf kunnen en mogen zijn. Fijne mensen!

Indigo Huybrechts – Breda (Stichting Strong Together)

Inspirerend en bruikbaar

Met deze training heb ik mij zeer bruikbare tools mogen eigen maken die van meerwaarde zal zijn tijdens het coachen van mijn cliënten in mijn praktijk. Ook de interactie met en leren van mijn mede-cursisten waren zeer waardevol in mijn eigen leerproces. Een echte aanrader!!

Bjorn

Machtig handvat

Ik wist niet wat ik kon verwachten. Hoopte houvast/handvat te vinden om met belemmerende emoties om te gaan. Dat heb ik zeker gevonden, het smaakt naar meer. Dankjulliewel voor jullie aandacht en ik ben heel benieuwd op de eerste spin die ik tegenkom. Lieve groet van I.

I.K.

leerzaam, bekwaam en vriendelijk

Ik volgde de tweedaagse training Integral EFT & NLP Level 1. Ik vond de training heel erg leerzaam, goede uitleg over NLP en EFT. Goede begeleiding.

Francien Vermonden