Hypnotherapie en Life Coaching

Naast het verzorgen van Integral NLP Life Coach opleidingen, workshops en bijscholing voor therapeuten en coaches verzorgt Personal Management ook Life Coaching en persoonlijke coachtrajecten voor professionals .

Belangrijke coaching methodieken:

  • Hypnotherapie, werken met trance
  • Integral NLP (Neuro Linguitisch Programmeren)
  • Life Coaching
  • Voice Dialogue en Body Dialogue
  • Emotinal Freedom Techniques (EFT)
  • Eye Movement Desensetisation and Reprocessing (EMDR)
  • Belief Transformation
  • Transpersoonlijke Counseling
  • Focussing

Hypnotherapie en Life Coaching zijn uitstekende instrumenten om duurzame verandering te bevorderen. Samen met je coach verken je jouw situatie, onderzoek je diepgaand je bewuste en onbewuste drijfveren. We brengen in kaart wat je ondersteunt en wat je tegenhoudt om te functioneren hoe je dit graag wilt. Het zijn vaak onbewuste reproducties welke ongewenst gedrag aansturen.

Bewustwording leidt tot vanzelfsprekende verandering. Je gaat meer en meer aanspraak maken op jouw volledig potentieel. In een professionaliseringstraject gaat het vooral om het ontwikkelen van vaardigheden: denk aan time management, leiding geven en effectieve communicatie.

Daarnaast besteden we aandacht aan authentiek functioneren binnen jouw professionele context in harmonie met jouw omgeving. Dit vooral om beter om te leren gaan met stress en spanningen op de werkvloer.

Iedereen heeft de beschikking over hulpbronnen, sommige zijn echter onvoldoende ontwikkeld. Wanneer je denken, voelen en handelen congruent aan jouw authenticiteit zijn, functioneer je vanuit flow en benut je jouw talenten optimaal. Vaak is graven in het verleden niet wenselijk en functioneel. Je aandacht richten op “Hoe wil ik het wel?” meestal veel meer. Toch is soms onderzoek naar obstructie gewenst en gaan we dieper in op het verleden. Dat maakt een traject bij Personal Management veelzijdig en effectief. De combinatie counseling en coaching is oplossingsgericht en wanneer nodig diepgaand.

Het gaat vooral over “HOE”. Hoe breng je jezelf in de problemen en hoe kan het anders? Wat doe je, denk je en wat voel je in een probleemsituatie? En vooral: hoe wil je je voelen, wat zijn dan je gedachten en wat laat je dan zien in je omgeving? Begeleiding door Personal Management is: relativerend, humoristisch, confronterend, respectvol, diepgaand, effectief en professioneel. Jij staat voorop in de regie van een mogelijk proces.

Traject hypnotherapie en life coaching

Het gaat vooral om ervaren binnen een persoonlijk traject bij Personal Management en je hebt zelf de regie in handen als het gaat om jouw persoonlijke groei. Géén eindeloze gesprekken, maar concreet aan de slag met interventies, oefeningen en opdrachten. De ervaring leert dat bij enkelvoudige klachten en problematieken 4-6 sessies effectief blijken te zijn voor een duurzame verandering. Meervoudige problematieken zoals aanpak stress en burn-out, traumaverwerking e.d., zal uiteraard meer sessies omvatten. De uiteindelijke duur van een traject is mede afhankelijk van de cliënt/coachee.

Personal Management houdt praktijk aan de Kampweg 120, 3707 JX te Zeist, regio Utrecht, maar kan desgewenst ook op locatie bij jou thuis of op kantoor afspreken. Wanneer eventueel andere expertise is gewenst, is een doorverwijzing mogelijk. Dit advies zal dan persoonlijk besproken worden. Personal Management heeft een netwerk van professioneel opgeleide coaches en therapeuten, zodat u altijd de beste ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Tarief Hypnotherapie en Life Coaching

Het tarief voor Hypnotherapie en Life Coaching (particulier) bedraagt € 125,- per sessie van max. 1,5 uur (vrijgesteld van btw).

Het tarief voor Persoonlijke Coachtraject Professionals  (zakelijk) bedraagt € 150,- per sessie van max. 1,5 uur (excl. btw).

Hypnotherapie en coachingstrajecten kunnen ook op locatie plaatsvinden. Reistijd wordt berekend op € 15,- per 15 min. of per deel ervan.

Bel naar 06-46440363 of vul het onderstaande formulier in.

Onze Integral NLP Life Coaches / Hypnotherapeuten zijn aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen NBVH, RBCZ en IAPCH:

Vul het onderstaande formulier in. De velden met een * zijn verplichte velden. Na verzending van je aanvraag nemen we spoedig contact met je op.

Ik wil graag contact m.b.t.: *

De heerMevrouw

Voornaam *

Achternaam *

Adresgegevens *

Postcode *

Woonplaats *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur tijdstip voor contact

Ruimte voor korte omschrijving van je hulpvraag

Wanneer je na het lezen van onze algemene voorwaarden het keuzevakje voor akkoord hebt aangevinkt, dan kun je het aanmeldformulier verzenden. Deze aanmelding is geheel vrijblijvend. De coach zal binnen 48 uur contact met je opnemen voor een telefonische kennismaking en het maken van een afspraak.