Raymond Ottens NLP TrainerRaymond Ottens is werkzaam als hypnotherapeut, coach en International Certified Trainer in NLP. Hij heeft een ruime ervaring in het bedrijfsleven als manager en in zijn eigen praktijk voor psycho- en hypnotherapie in Utrecht, waardoor hij zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van mensen. Vanuit zijn passie voor wat mensen in beweging zet of tegenhoudt, richt hij zich voornamelijk op wat mogelijk is. Zijn aanpak is holistisch, doelgericht en vanuit het hart.

“Stel je voor dat je weg volledig open ligt om ieder doel te realiseren en dat je vrij bent om je droom te leven zoals jij dat wilt. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? En toch weet je diep van binnen dat het zo is. Dat jij zelf je leven bepaalt en dat alle antwoorden en oplossingen binnen in jou liggen te wachten om geactiveerd te worden.”

Door de jaren heen wordt iedereen gevormd door zijn omgeving, om zo te passen in de wereld die wij kennen. Maar al te vaak komt het voor dat we dingen doen die we eigenlijk niet willen doen of blijven we stilstaan en komen we niet in actie op momenten terwijl we dat juist wel willen. Onbewuste processen bepalen je leven in plaats van dat jij de macht in eigen handen hebt. Stel je nu voor dat jij vanuit je hart weet wat je wilt en datgene doet wat goed voelt. Dat is authenticiteit.

“Authenticiteit ben jij als persoon in de meest zuivere vorm.”

“Zuiver voelen, denken en handelen. Deuren gaan open, doelen worden gerealiseerd en dromen worden werkelijkheid. Energie stroomt, je voelt je vrij en vol passie. Relaties worden rijker en je werk geeft veel meer voldoening. Vanuit mijn passie voor wat mensen in beweging zet of tegenhoudt, ben ik mij ruim tien jaar geleden gaan verdiepen in ‘waarom mensen doen wat ze doen’ en wat ze werkelijk in beweging zet en hoe ik hen kan helpen met het (her)ontdekken van hun authentieke Zelf. Ik speel met technieken uit NLP, Transpersoonlijke Coaching en Hypnotherapie en voeg er een creatief stuk intuïtie aan toe.”