Wie ben jij wanneer je vanuit authenticiteit de wereld betreedt?

Personal Management is een opleidingsinstituut met gepassioneerde trainers die zich richten op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer je leeft vanuit authenticiteit, dan leef je vanuit je hart. Je neemt verantwoording voor je eigen wensen en gedachten en voor dat wat je in de wereld zet in de vorm van gedrag en acties.

Leven vanuit je hart gaat niet over beter of meer, maar over de wereld betreden vanuit een ander perspectief. Authenticiteit is wat je als persoon bent in de meest zuivere vorm. Zuiver voelen, denken en handelen. Deuren gaan open, doelen worden gerealiseerd en dromen worden werkelijkheid. Energie stroomt, je voelt je vrij en vol passie. Relaties worden rijker en je werk geeft veel meer voldoening.

Onze visie en missie

Onze missie is een wereld creëren met mensen die leven vanuit hun hart. Wanneer je in bewustzijn, vanuit essentie en in verbinding leeft, heb je namelijk een direct effect op je omgeving, waardoor een liefdevolle en vredevolle wereld mogelijk wordt.

Onze visie is dat wij al onze kennis en ervaring willen delen met anderen om onze missie te realiseren. Dit doen wij door het geven van trainingen op basis van Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Deep Inner Transformation (DIT©), Voice Dialogue, Body Dialogue, Focussen, Emotional Freedom Techniques (EFT), Belief Balancing Technique en Systemisch Coachen.

We leiden mensen op om vanuit hun hart te leven, want kennis is alleen maar opgeslagen informatie wanneer je het niet tot uiting brengt in de wereld. We willen bijdragen aan een leven vanuit verantwoordelijkheid, liefde, vrijheid en vrede. Persoonlijke ontwikkeling komt alles en iedereen ten goede.

Wil je meer weten over onze manier van trainen of een persoonlijke ontmoeting met onze trainers? Kom dan naar een open avond of gratis kennismakingsworkshop.